Trouwen

Lief Bruidspaar,

Jullie gaan trouwen! Wat leuk van harte gefeliciteerd! Jullie gaan zo’n mooie en bijzondere tijd tegemoet om alles in de puntjes naar jullie wensen te regelen.
Als fotograaf leg ik jullie dag beeldend vast. Ik zoek naar verhalen, emotie en vooral veel liefde. Kleine spontane momentjes. Het is mijn bedoeling om jullie wat te laten voelen zodra jullie de foto’s uiteindelijk in handen hebben. Exclusieve en romantische herinneringen.

De prijzen beginnen bij €1895,– voor 6 uur. Vraag voor meer informatie en prijzen mijn trouwbrochure aan. Hebben jullie speciale wensen? Geen probleem, ik maak graag een offerte op maat!

Klinkt dit helemaal naar waar jullie op zoek zijn? Stuur mij dan een berichtje, ik ben zo benieuwd naar jullie liefdesverhaal!

De dag

Tijdloze romantische dromerige beelden waarbij jullie liefde voor elkaar centraal staat.

DE dag, de dag dat je ja gaat zeggen tegen elkaar en de liefde viert.

DE dag dat je voor elkaar kiest en zegt; ik hoor bij jou.

DE dag waarbij je je op je mooist met alle mensen die je lief hebt samen bent.

Als fotograaf leg ik alle liefdevolle, grappige en soms ook emotionele momenten vast.

Mijn beelden geven weer hoe jullie je op dat moment voelen zodat je na je bruiloft een prachtige reportage vol dierbare herinneringen hebt.

Hoe gaat het allemaal in zijn werk?

We plannen een kennismakingsgesprek in. Zo leren wij elkaar kennen en kunnen wij gezellig babbelen over al jullie trouwplannen. Ook kunnen jullie mij alles vragen en bespreken wij alvast jullie specifieke wensen.

Jullie ontvangen de offerte en de algemene voorwaarden. Door het ondertekenen van de offerte zeggen jullie “ja” tegen mij. Hierna stuur ik de factuur met de aanbetaling. Na betaling staat de datum definitief vast in mijn agenda.

Tussendoor hebben wij nog een aantal keer contact. Ook ontvang ik graag een paar weken voor de bruiloft jullie draaiboek. Bij enige vragen mogen jullie mij uiteraard ook altijd bellen.

JULLIE GROTE DAG IS AANGEBROKEN. Deze dag ga ik al jullie prachtige momenten vastleggen. Op jullie dag ben ik aanwezig, maar niet opvallend aanwezig en leg ik al jullie belangrijke momenten met zorgvuldigheid vast.
Edit time! Ik ga aan de slag om jullie binnen 7 dagen met een preview te verassen. Ook stuur ik in deze tijd de laatste factuur.

Mijn doel is om jullie je complete trouwreportage met 6 weken te leveren. Dan kunnen jullie nagenieten van alle bijzondere momenten van jullie dag.
Klinkt dit helemaal waar jullie naar zoeken? Dan wil ik heel graag jullie bruiloft fotograferen! Heb je nog vragen?

Of wil je graag mijn trouwbrochure aanvragen voor meer informatie? Vul dan hieronder mijn contactformulier in.

Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten en jullie liefdesverhaal te horen!

Wat zeggen anderen?

Michelle is echt een topfotograaf. Ze denkt met alles mee, is erg flexibel heeft ook zelf hele leuke ideeën. Michelle is een hele spontane, vrolijke, lieve vrouw. Ook in communicatie is zij erg fijn, als je haar hulp nodig hebt met de voorbereidingen of meer informatie wilt hebben, reageert ze heel snel. Binnen een week na de bruiloft hebben wij al een preview mogen ontvangen, wat wij heel fijn vonden. Kortom: ik zou iedereen Michelle aanraden om de bruiloft te fotograferen!

Mirthe en William

Wij zijn heel erg blij met Michelle van MVM photography! Ze is professioneel, persoonlijk, ze let op alle mooie momenten en heeft een visie met betrekking tot het eindresultaat. Wij hebben echt enorm genoten dat zij onze speciale dag heeft vastgelegd. Zij is zeker een aanrader en een toppertje!

Effi en Constantijn

Ik stuitte op Michelle’s insta en stuurde een berichtje, een week later zaten we te kletsen en lachen op terras. De klik was er meteen! Zo een leuke en sympathieke vrouw, maar ook gewoon echt een leuke extra gast op de bruiloft. Terugkijkend toch knap hoe je zowel onzichtbaar als gezellig kunt zijn. Heb na de bruiloft nog van meerdere mensen teruggehoord hoe leuk onze fotograaf was. Tijdens onze huwelijksreis kregen we een preview al, wauwwww alsof we de hele dag opnieuw beleefde!!! Tot tranen ontroerd…. de foto’s zijn prachtig. Dromerig en romantisch. Je voelt de sfeer en het geluk, het spat van de foto’s af.

Janny en Luis

wat zeggen anderen nog meer?

Tarieven Trouwen

Mijn foto’s zijn dromerig, romantisch en warm. Maar met een artistieke touch.

Bij mij staat de liefde voor elkaar centraal. Ik zoek naar momenten van emotie en leg dit in ongedwongen sfeer vast.

Bij mij zal je dus niet veel poseren. Sluit mijn stijl helemaal bij jullie wensen aan? Dan wil ik heel graag jullie bruiloft fotograferen.

Bruiloft pakketten

Vanaf €1895,-
  • Elke bruiloft is bijzonder. Daarom heb ik veel verschillende pakketten. Neem gerust contact met me op en ik stuur jullie graag mijn trouwbrochure.

contact

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Vul hieronder mijn contactformulier in. Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten en jullie liefdesverhaal te horen!

Socials